ANLÆG & HAVE

Vores anlægsgartner stod over for en spændende udfordring, da en kunde ønskede en omlægning af ejendommens udeområde

Da vi fik til opgave at totalrenovere et lejlighedskompleks med et gammelt erhvervslokale i hjertet af Odense C, måtte alle vores håndværkere lægge en hånd med. 

rullegræs fliser sti have anlæg

Med kundens ønske i fokus

På ønskelisten stod en praktisk plads i forhaven med plads til familiens biler, mens de drømte om et hyggeligt samlingspunkt i baghaven, til sammenkomster, afslapning og leg for hele familien.  

Vores dygtige anlægsgartner gik til opgaven ud fra en nøje planlagt proces, hvor kundens ønsker og behov var i fokus fra start til slut.  

det siger i om mesterlige hænder

"Vi har været utrolig tilfredse med hele forløbet. De kunne starte projektet hurtigt op og lavede et meget flot stykke arbejde til en yderst rimelig pris"

Et nyt udendørsliv

Resultatet blev en flot, ternet indkørsel af fliser og brosten, med rigelig plads til både familiens biler og gæster. I baghaven blev der skabt en skøn fliseterrasse omgivet af grønne omgivelser, og en sti blev etableret, der fører fra indkørslen, forbi terrassen og ind til havens midtpunkt – hvor en flagstang nu står klar til fejring af helt specielle dage. 

En forvandling, vi er stolte af at være en del af. Og vi glæder os over at vide, at det nye udeområde nu danner de perfekte rammer for både leg, fejring og familiehygge.

se forvandlingen her

Har du et projekt vi skal tagE et kig på?

Har du et renoveringsprojekt, vi skal tage et kig på? Ring eller skriv til os for en uforpligtende snak. Så finder vi sammen den perfekte løsning for dig.

Kontakt Christina Haller driftsdirektør Mesterlige Hænder