MALER

Få en alsidig hverdag med frihed under ansvar

Du kan både være erfaren og mindre erfaren, bare du har lyst til at være med og bidrage 

Vil du bruge bredden i din faglighed og savner du ”fred” til selvstændigt at træffe beslutninger i dit arbejde? Så er Mesterlige Hænder den rette arbejdsplads for dig. 

Du kommer til at arbejde med alt fra små vedligeholdelsesopgaver, som f.eks. fraflytninger, til større renoveringsprojekter på udlejningsejendomme, erhverv og privat. Opgaverne spænder derfor bredt, så alt efter din erfaring og interesse i at prøve nyt, så er det faktisk hele bredden i malerfaget, du vil arbejde med. Du får opgaver i hele landet, så du kommer lidt rundt, dog vil du primært arbejde på Fyn og i Trekantområdet, hvor du vil blive sat på både interne og eksterne projekter.  

Vi har kort til beslutningerne, og vi arbejder hele tiden på at blive mere effektive og selvkørende. Vi lægger derfor vægt på, at du har forståelse for ”den gode forretning”, og selv kommer frem med den rette løsning – f.eks. ved at køre den smuttur i Stark og få opgaven løst frem for at bestille varen. 

Du er en holdspiller, og kan se dig selv i en virksomhed med en uformel og professionel omgangstone. Derudover er du grundig, løsningsorienteret, detaljeorienteret og kvalitetsbevidst. Du er mødestabil, selvstændig og arbejder struktureret. Du er udadvendt og tør spørge kollegaen eller kunden på pladsen, når du er i tvivl. 

Vi hører gerne fra både dig, der har en god erfaring i bagagen og dig, der er mindre erfaren. Det vigtigste er, at du er vild med variation i dine opgaver, og har en indstilling, hvor tingene som oftest lader sig gøre, hvis bare lige vi får fundet løsningen.

En arbejdsplads med godt sammenhold og ordentlige forhold

Du bliver en del af Mesterlige Hænder Teamet, som i dag består af malere, tømrere, murere, anlægsfolk og vvs’ere – og allerede i år får vi flere faggrupper knyttet til. Vi går op i at mødes og tale sammen på tværs, både for vores fælles trivsel og fordi det styrker jeres samarbejde.  

Derudover tilbyder vi: 

  • Egen firmabil   
  • Løn efter kvalifikationer
  • Arbejdstøj
  • Rabatkort til koncernens ishuse, restauranter og konditori
  • En arbejdsplads i vækst og derfor gode udviklingsmuligheder
  • Firmaarrangementer 
  • Højt til loftet og kort til beslutninger

Tilføj din overskrift her

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Sådan bliver du en del af holdet

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Christina Haller Svendsen på telefon 4270 3280.  

Og ansøg ved at skrive til job@mesterlige.dk. Husk at vedhæfte CV og skrive om din interesse i at søge, skriv gerne ”Maler” i emnefeltet.  

Vi søger de bedste malere og lægger vægt på, at vi har de rette folk på vores hold, vi kalder derfor løbende til samtaler. Ansættelsesforhold og opstart aftales nærmere ved en ansættelsesaftale. 

 Vi ser frem til at høre fra dig! 

Mesterlige Hænder – En del af noget større

Mesterlige Hænder er en alsidig totalentreprisevirksomhed, der specialiserer sig i en bred vifte af fagområder, herunder tømrere, murere, malere, VVS, rengøring, haveservice og der kommer hele tiden mere til. Vores dedikerede hold af mere end 30 professionelle håndværkere er kendt for deres ekspertise og engagement i at levere arbejde af høj kvalitet. Vi sætter en ære i at opfylde vores kunders behov og ønsker, samt sikrer, at alle aftaler og forventninger overholdes til punkt og prikke. Med Mesterlige Hænder får kunden kvalitetsarbejde og en god totalentrepriseoplevelse, det stiller krav til at vi skal være en professionel og ordentlig arbejdsplads, der hver stræber efter, at vi løser vores opgaver smartest og med gejst.  

Vi er en del af Morten Bang Invest koncernen, der også rummer ejendomsselskaber, investeringsrådgivning og ejendomsadministration, samt Brasserie Bordeaux, Rivalen, Iscafé Nørregade, Ishuset Stige Ø, Iscafé Bogense, Lovely Loui og WeSocial – og koncernen vokser stadig. Du vil derfor møde mange kolleger på vores kontor og rundt omkring i virksomhederne og ikke mindst blive en del af den gode stemning, når vi et par gange om året samles alle ca. 160 medarbejdere til brag af firmafester.  

bliv en del af mesterlige hænder