Din pålidelige totalentreprenør

Uanset om du planlægger renovering, nybyggeri eller større ombygninger, står vores dygtige håndværkere klar til at realisere dine byggeambitioner – effektivt og professionelt.

Med en totalentrepriseløsning for dig som privatperson eller virksomhed, tager vi hånd om dit byggeprojekt. Vi tager os af alle detaljer, der sikrer en problemfri og effektiv proces. Vi bygger dine visioner til virkelighed, og selvfølgelig inden for vores aftalte rammer.

håndværkerfirma totalentreprise mesterlige hænder odense

Slip bekymringerne med os som din totalentreprenør

Med Mesterlige Hænder som din totalentreprenør bliver du fri for at: 

  • Udarbejde projektbeskrivelser og tegninger 
  • Koordinere med flere underleverandører og håndværkere
  • Kontakte myndigheder for byggetilladelser
  • Bøvle med uforudsete problemer, der kan forsinke dit projekt


Vi leverer kvalitetsløsninger inden for alle typer håndværk, så du kan slappe af og føle dig tryg igennem hele byggeprocessen.

Det siger i om vores totalentreprise

"Mesterlige har igennem forløbet været fleksible og forstående, holdt os informeret og overholdt de indgåede aftaler. Vi har følt os godt behandlet og er glade for den ekspertise og vejledning vi har fået"

tømrer maler fyn odense mesterlige hænder

case - highlights jagtvej

Da en bygherre i Odense ønskede at øge værdien af en ejendom, stod Mesterlige Hænder klar. Opgaven gik ud på at omdanne fire eksisterende lejligheder inklusiv et erhvervslokale til syv boligenheder. Få et indblik i hvordan vi gik til værks og realiserede bygherrens vision, og samtidigt sikrede kvalitet og komfort i hver eneste kvadratmeter. Læs mere her. 

Har du et projekt vi kan hjælpe med?

Vi bygger til dine behov og ambitioner.

Kontakt Christina Haller driftsdirektør Mesterlige Hænder

Hvorfor vi skal være din totalentreprenør

Mesterlige Hænder er din pålidelige partner i byggeprojektet. Blandt vores erfarne håndværkere finder du både malere, tømrer, anlægsgartnere, murer og rengøringshjælp. Med vores solide ekspertise inden for alle aspekter af byggeri, garanterer vi en bekymringsfri renovering. Vi følger vores tidsplaner nøje og sikrer, at budgettet overholdes, så du undgår ubehagelige overraskelser. 

Du skal kun have dialog med én person gennem hele processen, hvilket gør projektstyringen enkel og effektiv. Med skræddersyede løsninger lever vi op til netop dine behov og ambitioner. 

Vi leverer et højt serviceniveau, professionalisme og mesterlige hænder gennem hele byggeprocessen i Odense, på Fyn og i hele landet. 

Vores arbejde i billeder