Dine tømrer i hjertet af Odense

Leder du efter pålidelige og kvalificerede tømrer på Fyn, som gennemfører deres opgaver med professionalisme og med sans for detaljerne?

Så er Mesterlige Hænder i Odense det rette valg – uanset hvor i landet du mangler et tømrerfirma. Vi er dine foretrukne tømrer på Fyn, som står klar til at rykke ud til alt fra mindre byggeopgaver til totalrenoveringer af huse og ejendomme. Vores tømrer i Odense har stort fokus på at være fagligt dygtige, men også at være lyttende og forstående overfor vores kunders ønsker. Vi har et stærkt samarbejde og en fleksibel tilgang til vores arbejdsprocesser, både i vores mindre opgaver og når vi indgår i en totalentrepriseløsning. Vi sikrer høj kvalitet af vores tømrerarbejde og inddrager dig gennem hele processen. Med andre ord er vi et pålideligt tømrerfirma, som altid har kundens ønske i centrum.

tømrer odense håndværkerfirma mesterlige hænder

HVAD KAN VORES TØMRER I ODENSE GØRE FOR DIG?

Selvom vi holder til i Odense, er vores fynske tømrer klar til at rykke ud til kunder i hele landet. Vi går altid op i at levere et solidt stykke arbejde når vi er ude på en tømreropgave.

Derudover er ingen opgave hverken for stor eller lille for vores tømrer. Uanset opgavens kompleksitet eller omfang, står vores tømrerfirma fra Odense klar til at levere stærke resultater inden for den aftalte tidsramme.  

Er du på udkig efter dit næste dygtige tømrerfirma? Så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi er altid åbne for nye udfordringer og samarbejder – i Odense og resten af landet.

det siger i om mesterlige hænder

VORES TØMRER I ODENSE ER KLAR TIL DIG HJÆLPE DIG

Har du et byggeprojekt og er du på udkig efter et pålideligt tømrerfirma? Så er vores dygtige tømrer fra Odense klar til at hjælpe dig. Vi løser både små og store opgaver og har et tæt samarbejde med vores andre faggrupper, herunder murer, anlægsgartnere, rengøringshjælp og malere. Derfor kan vi hjælpe med et stort udvalg af ydelser, alt fra en ny dør til totalrenovering af hus eller ejendom.

Vores tømrer har base i Odense på Fyn, men varetager opgaver i hele landet. Fælles for alle vores opgaver er, at det er forståelsen for kundens behov der er i centrum for vores tømrervirksomhed.

totalentreprise odense mesterlige hænder

Vores værdier - hvad er dine?

høj tømrerkvalitet til skarpe priser

Med tømrerarbejde fra Mesterlige Hænder garanterer vi dig kvalitetssikrede resultater til skarpe priser. Det er værd at tage med, hvis du for eksempel står og skal have et nyt køkken eller badeværelse, hvor vi kan tilbyde inventar og materialer til konkurrencedygtige priser.  

Derudover kan du være sikker på at vi altid overholder vores aftaler og tidsrammer. Vi har fokus på detalje og æstetik, og ved at vi med professionel planlægning og fleksibilitet kan nå i mål med projekterne, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller kundens ønsker.  

 

Har du en opgave vores tømrer skal tag et kig på?

Hvis du har spørgsmål eller kunne tænke dig at vide mere om vores ydelser, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Kontakt Christina Haller driftsdirektør Mesterlige Hænder

vores arbejde i billeder