JAGTVEJ 36

Fra 6 lejligheder og et erhvervslejemål til 7 moderne boliger

Da vi fik til opgave at totalrenovere et lejlighedskompleks med et gammelt erhvervslokale i hjertet af Odense C, måtte alle vores håndværkere lægge en hånd med. 

mesterlige hænder kundecase odense

Totalrenovering med fokus på detaljer

Kunden ønskede at forbedre deres ejendomsinvestering ved at forvandle 6 boliger og et erhvervslokale i stueetagen til 7 moderne lejemål og samtidig give den gamle opgang et farvefuldt løft. 

Vi sikrede en gnidningsfri byggeproces gennem vores fleksible tilgang og løbende kommunikation med kunden. På denne måde kunne vi sikre at alle forventninger blev mødt og at vi kunne levere til tiden.  

det siger i om mesterlige hænder

"Vi har været utrolig tilfredse med hele forløbet. De kunne starte projektet hurtigt op og lavede et meget flot stykke arbejde til en yderst rimelig pris"

Fra vision til virkelighed

Ejendommen blev installeret med nye vinduer og gipsloft i alle rum. Lejlighederne blev udstyret med nyt køkken, bad, gulv samt en omgang maling. Et smukt og holdbart resultat, som gør boligerne mere attraktive for lejere.  

Med en fast deadline og nye lejere allerede i køen, var et tæt samarbejde internt og med vores byggeledelsespartner, Manelia, nøglen til at overholde alle aftaler.  

se forvandlingen her

Har du et projekt vi skal tagE et kig på?

Har du et renoveringsprojekt, vi skal tage et kig på? Ring eller skriv til os for en uforpligtende snak. Så finder vi sammen den perfekte løsning for dig.

Kontakt Christina Haller driftsdirektør Mesterlige Hænder